Јавне набавке

Главни мени

 

nashorСарадња предшколских установа „Пчелица“ из Сремске Митровице и „Бошко Буха“ из Инђије врло је блиска, а видљива и кроз једну од активности која је реализована у мају месецу ове године. Стручни сарадници психолози из обе установе, Јелисавета Санадровић и Неда Аврамов Ђилас, су током размене искустава и анализе праксе препознале простор за унапређење квалитета рада обе установе кроз заједничку хоризонталну размену.

16.5.2024. у посету су нам дошле васпитачице и стручни сарадник психолог из Инђије. Прво смо их угостили у вртићу „Лептирић“, при ОШ „Јован Поповић“, а након тога се размена наставила у групи у селу Мартинци. Васпитачице из Инђије које раде на групама у години пред полазак у школу које се налазе при школама имале су прилику да размењују са својим колегиницама које су у истој позицији.

Сама хоризонтална размена организована је тако да фокус буде на уређењу простора у дечијем вртићу те је посета започета туром кроз вртић „Лептирић“ при ОШ „Јован Поповић“. Током туре, колегинице су имале прилику да виде како је уређен простор у радним собама, које све ресурсе нам додатно школа пружа као и да се кратко осврну на заједничко двориште. Након туре уследио је састанак на коме смо дискутовали о потешкоћама и решењима за којима трагамо када су у питању васпитне групе које бораве у просторима основних школа.

Након посете вртићу „Лептирић“, хоризонтална размена се наставила у селу Мартинци где је такође група у години пред полазак у школу у просторијама основне школе. Након обиласка радне собе, на дискусионом састанку придружили су нам се директор школе и школски психолог како би боље приближили сарадњу предшколске установе и школе као и конкретне идеје и решења које они имају и примењују.

1hor

237043

Наша химна

јун 2024
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30