Јавне набавке

Главни мени

naslИ ове године као и претходних деца у Лаћарку су уживала у Дечијој недељи заједно са мештанима нашег села, а све под мотом "Дете је дете да га волите и разумете".

Лаћарци жељно ишчекују овај догађај и активности које су се некако традиционално наметнуле и понављају се сваке године. Родитељи, баке и деке, родбина, комшије се још пре почетка Дечије недеље распитују о томе кад ће се и шта дешавати. Ми их обавештавамо на време, усмено и преко плаката који, опет по традицији, израђују деца најстаријих група.

Понедељак смо почели активно, на стадиону ЛСК-а у организацији сарадника за физичко васпитање и под будним оком васпитачица.

У уторак смо имали дуго ишчекивани маскенбал, коме су се радовала деца али и цело село. Обучена у маске деца су дефиловала око вртића и центром села. У шетњи су нам се придружиле маме а имали смо и пуно заинтересованих посматрача.

У среду су другари из најстаријих група посетили Месну канцеларију Лаћарак, док су остала деца у вртићу имала једног неочекиваног госта. Пред вратима вртића спавало је мало куче. Са куцом смо се поиграли и вратили га власницима. У вртићу „Чуперак“ су добро дошли сви гости па и животиње. Неке од њих смо решили да задржимо да у њему живе заједно са нама, па смо зато удомили папагаје. За њих су деца са васпитачима, а уз помоћ родитеља, направила малу оазу. Свакодневно се брину о њима, да буду нахрањени и да имају друштво.

За четвртак је планирано цртање кредама по плочнику, али је падала киша. Због тога су другари из најстарије групе припремили за своје млађе другаре два драмска комада која су извели пред децом осталих група из вртића.

И за крај дечије недеље, наше драге куварице су спремиле торте за малишане, тако да смо слатко завршили овај догађај. Жељно га ишчекујемо и следеће године.

Screenshot 5   masScreenshot 8

184686

Наша химна

децембар 2023
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31