Јавне набавке

Главни мени

PaketiciДанијела и Мирослав Чаваркапа су ове године обрадовали децу из вртића Шуљам поклонивши им слатке пакетиће, симболично, на дан Светог Саве. Њихов син Александар похађа вртић од ове радне године, а како каже Мирослав, упознавање са новим другарима, животом и радом вртића за његовог сина пуно значи.

"Моја супруга и ја смо желели да усрећимо све другаре нашег сина и овим путем искажемо задовољство и радост што постоји могућност да се и у мањим срединама налазе вртићи као овај наш који по питању спровођења васпитно-образовног рада ни мало не заостајe, већ спада међу најбоље и најквалитетније. Наш син са радошћу иде у вртић где га чекају другари и увек расположена и насмејана васпитачица. Волео бих да се деца из мањих средина не забораве и да им се пружи све што је неопходно за нормално и срећно одрастање а касније и за останак на селу.", рекао је тата Мирослав.

Деца су са радошћу прихватила слатке поклоне. Уз добру организацију, пакетићи су стигли и до деце која се тренутно налазе у изолацији због епидемиолошке ситуације. Њима је овај гест пуно значио јер им је послата порука да мислимо на њих и да им пружамо неизмерну подршку и у овим незавидним временима.

Овом приликом се захваљујемо породици Чаваркапа и желимо да сарадња буде још боља и квалитетнија у корист све наше деце.

106467
No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Наша химна