Јавне набавке

Главни мени

n1Поводом међунардног празника Дана жена, деца из наше Установе, из вртића у Мсртинцима са својом васпитачицом Славицом Јовановић су посетила Службу за гинекологију и акушерство и одељење неонатологије болнице у Сремској Митровици. Том приликом, донели су поклоне за мајке, докторе, медицинске сестре и остало особље овог одељења. Идеја је потекла од васпитачице, а у томе су је свесрдно подржала деца и њихови родитељи. Деца су уз помоћ старијих сестара и браћа правила честитке, рамове за фотографије, срца и остале украсе. Послужење за особље су, поред родитеља, припремале и чланице Удружења жена из Мартинаца. Деца су желела да се захвале запосленима на овом одељењу јер они помажу да деца дођу на свет, што је један од најважнијих послова који постоји. Иако мали, свесни су да живот креће управо из породилишта. На обострано задовољство, планира се да оваква посета постане традиција.

Након посете породилишту, деца из Мартинаца, њихове васпитачице Славица Јовановић и Драгана Васић су посетили канцеларију Месне заједнице Мартинци и том приликом су уручили поклоне које су правили за Дан жена. Радост и осмех на дечијим лицима претворио је овај дан у чаролију. Председница Месне заједнице, Ивана Пејиновић и секретар Ивана Божић нису криле одушевљење, срећу и захвалност. Обећале су да ће дружење и сарадњу са ПУ „Пчелица‟ наставити и у будуће.

Лепота даривања је у томе што сем особе која дарује, срећу осећа и особа која је дарована. Својим поклонима, радошћу и песмом, деца су изазвала срећу других људи који ће овај сусрет сигурно дуго памтити.

 

n2  n3n4

172523

Наша химна

октобар 2023
нпусчпс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031