Јавне набавке

Главни мени

spnasУ организацији Спортског савеза Србије (Савез за предшколски спорт и физичко васпитање – САРС) и уз подршку Министарства спорта РС, 06.06.2023. године са почетком у 17 h у ПСЦ „Пинки‟ у Сремској Митровици одржано је финале Лиге малих шампиона за децу предшколског узраста која похађају нашу установу.

Реализатори ове спортске манифестације су били представници САРС из Београда, представници Савеза за предшколски спорт града Сремска Митровица и представници из ПУ„ Пчелица‟ .

Учествовало је 200 учесника, девојчица и дечака из свих градских вртића старијег узраста и предшколци у две такмичарске дисциплине моторички полигон и штафетна трка. Код предшколаца је учествовало 8 екипа, а код старијих група 12 екипа и свака екипа је бројала 10 такмичара (5 девојчица и 5 дечака ). То су биле све екипе које су се такмичиле у својим вртићима и које су добрим резултатима стекле право да се такмиче на завршном градском такмичењу. Након такмичења проглашени су победници у обе такмичарске дисциплине тако да је код старијих група победила екипа „Срцуленце 1‟ из вртића Бубамара (у обе дисциплине), код предшколаца у моторичком полигону је победила екипа „Куце 1‟ из вртића Бубамар, а у штафетној трци екипа „Звездице‟ из објекта Звездица.

Проглашене су и екипе које су освојиле друга и трећа места а све остале екипе су освојиле четврто место. Све екипе су добиле дипломе односно сваки учесник. На државно првенство које ће се одржати у септембру ове године у Београду, пласирле су се две екипе старијег узраста „Срцуленце 1‟ и „Ракета‟ из вртића Маслачак. Треба нагласити да су сви учесници победници без обзира на пласман.

Сама манифестација је прошла у пријатној и опуштеној атмосфери у спортском духу и фер плеју. Деца, васпитачи, родитељи и сви остали навијачи су били мотивисани и срећни што су присуствовали овој спортској манифестацији, а деца су била бодрена и подстицана да што правилније и боље ураде све задатке на такмичењу. Још веће одушевљење је било када су деца, васпитачи и тренери вежбали и играли уз музику, а посебна атракција је била маскота Риста који је био задужен за добро расположење и анимирање свих присутних.

1s 7s6s5s3s2s

170205

Наша химна

септембар 2023
нпусчпс
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930