Јавне набавке

Главни мени

nas2024Завршна приредба је традиционална манифестација на којој се плесним тачкама представљају сва деца припремних предшколских група наше установе. Овај догађај који већ годинама изазива велику пажњу и симпатије публике, одржан је 30.5.2024. у ПСЦ „Пинки‟ Сремска Митровица.

1b 2024У овој свечаности су учествовали предшколци из седам градских објеката и два приградска објекта (Мачванске Митровице и Лаћарка), као и предшколци из Кузмина, Јарка, Мартинаца и Ноћаја.

1a 2024

Приредба је почела дефилеом којим су деца уз звуке „Радецког марша‟ поздравила многобројну публику. Након „Химне Пчелице‟, децу, публику и госте је поздравила Биљана Цвијетић, директорица наше установе, која је рекла да се овом приредбом малишани на неки начин симболично опраштају од једног поглавља живота, а исто тако улазе у нови узбудљиви период за њих, јер ће се већ од првог септембра наћи у школским клупама. „Већ од септембра 630 малишана ће ући у школске клупе. Ова свечана приредба је увек прилика да их још једном подржимо и да се захвалимо свим родитељима који су омогућили да учествујемо у одрастању и животу њихове деце. Вечерас нека превладају позитивне емоције, песма, музика и љубав које смо током свих ових година добијали од наших малишана“, истакла је она. Директорица је пожелела пуно здравља и успеха у будућем школовању, а родитељима да имају пуно љубави и стрпљења за своју децу.

dire2024

Програм је настављен плесним тачкама које су пажљиво биране и припремане од стране васпитача. Костими специјално израђени само за ову прилику, одабир музике (од дечије, класичне, изворне до модерне), покрети усклађени са ритмом музике, насмејана дечја лица, спретност и самоувереност-је слика која је красила терен хале. Љубав за све, Јој Анице, Пирати са Кариба, Каубојски плес, Народно коло, Микс Времеплов, Warm Rain, Мој тата, Рамалама динг донг-све су то мелодије којима су се наши предшколци представили и показали шта све умеју, знају и могу.

4 2024

Ништа мање узбуђење није било ни међу родитељим, осталим члановима породице и пријатељима међу многобројном публиком, која је нетремице упијала сваки покрет на сцени. Било је ту много поносних, радосних, насмејаних лица, а могла се видети и по која суза радосница.

8 2024

Приредба је завршена песмом „Довиђења драги васпитачи‟ на коју нико од присутних није остао равнодушан. Остало нам је само да будућим првацима пожелимо срећу и радост у одрастању. Чувајте своје нове школске другаре и себе. Играјте се што више, усвајајте нова знања, будите радознали и знатижељни, будите истраживачи. У срцу чувајте свој вртић, као што ћемо ми у срцу увек чувати вас.

3 2024

 

237050

Наша химна

јун 2024
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30