Јавне набавке

Главни мени

УПИС ДЕЦЕ ЗА РАДНУ 2024/2025. ГОДИНУ ТРАЈЕ ОД 07.05.2024. ДО 31.05.2024.

106Дечија недеља у вртићу Бубамара је протекла у веселом и ведром расположењу.

Први дан у Дечијој недељи је обележен у спортском духу, играма у дворишту вртића.

Млађе и средње групе су трчале, скакале и играле се лоптом у дворишту вртића и атријуму. Старије и најстарије групе су имале такмичарске игре: ношење кестена у кашики, провлачење кроз обруче, надвлачење конопца и на крају лимбо денс.

Други дан млађе групе су цртале по плочнику кредама у боји, испред дворишта вртића. Средње групе су правиле плакат-дечија права и размењивали поклоне деца-деци. Старије групе су сензибилисале децу на различитост и виртуелно су посетили галерију, док су најстарије ишле у шетњу нашим градом, до моста Св.Иринеја, разговарали о дечијим правима.

Трећи дан у млађим групама су причали и гледали слике о дечијим правима.У средњим су правили шарене стазе-цртали кредама у боји по плочнику, родитељи деци-посета родитеља глумца-позоришни дан. Старије групе су осликавали кишобране и разговарали о различитостима. Најстарије су ишле у шетњу градом до Житног трга и посетили Римске ископине, затим правили сликовнице и поклањали једни другима.

Четврти дан млађе групе су цртале на папиру најбољег друга, у средњим групама су причали о нашем граду, разгледали знаменитости, уметнички дан-посета тате сликара. Старије су причале о различитости и цртали по лицу. А најстарије су ишле у шетњу до Спомен парка и посетили стабло које су деца наше установе давно засадила. Такође су били гости играонице, другара из групе.

Пети и последњи дан у Дечијој недељи је обележен у игри и весељу. У дворишту вртића смо организовали журку на којој су учествовала деца свих група (у два термина). Нашој журци је присуствовао и Чејс-патролна шапа, што је додатно употпунило срећу наших малишана. За крај и комплетно задовољство свих присутних почастили смо се тортом коју су припемиле куварице нашег вртића.

Током обележавања Дечије недеље сви учесници су се придржавали мера и препорука наше установе, кризног штаба и Завода за јавно здравље, а поводом спречавања ширења вируса корона.

230630

Наша химна

мај 2024
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031