Јавне набавке

Главни мени

 

1dpВртић „ Лептирић“ - школа у среду 15.05. обележио је Међународни дан породице. Вртић је место на ком је породица увек добродошла и уважава се и у складу са тим деца најстарије групе са васпитачицама Зорицом Растовац и Иваном Главашевић одржали су радионицу са родитељима на тему „Свуда пођи својој кући дођи“. Деца су родитеље дочекала у народној ношњи са погачом, а потом су сви заједно приступили изради карте Србије од колаж папира, ћилима од вунице и опанака од глине. За крај радионице деца су одиграла уз песму „Дуње ранке“.

Васпитачице Бранкица Сладојевић и Јелена Богдановић овај дан су обележиле повезавши га са пројектом „Књига-мој најбољи друг“. Деца су са својом породицом код куће изабрала једну животињу, о којој је требало да напишу заједничку причу на листу папира. Написали су занимљивости о тој животињи, нацртали је или исекли из неких часописа и залепили њену слику. Све приче су читали у вртићу, али без именовања животиња, а деца су погађала о којој животињи је реч. Након тога су све радове повезали и направили заједничку књигу о животињама.

Деца најстарије групе са васпитачицама Мирјаном Цвијетиновић и Бранком Благојевић обележила су Дан породице уз дивне цртеже које су деца цртала, бојала и украшавала са својим родитељима код куће на тему „Ми смо срећна породица“. Разговарали су о члановима породице, њиховим односима, међусобној љубави, поштовању и подршци. Направили су изложбу радова у ходнику вртића.

За Међународни дан породице васпитачица Јелица Будимир организовала је радионицу са породицама деце. На радионици деца су са својом породицом правила превозна средства и саобраћајне знаке пратећи интересовања деце кроз пројекат „Ја у саобраћају“. Стварали су сви заједно као једна велика породица.

2dp

237047

Наша химна

јун 2024
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30