Јавне набавке

Главни мени

nasvrtГрупа „Змајеви“ из вртића Дивош, 30. маја 2024. године, са својом васпитачицом Слободанком Цицом Грчић, посетила је имање Снежане Вуковић и Драгана Игњатовића, које су домаћини назвали „Врт и птице“. Овај очаравајући простор, брижљиво уређен, пружио је деци незаборавно проведен дан у природи. Имање је богато зеленилом, цвећем, дрвећем, баштом, као и језерцима која су прекривена раскошним локвањима између којих пливају златне рибице и жабе. Сваки кутак овог чаробног места одише пажњом и љубављу коју Снежана и Драган свакодневно улажу у своје окружење.

1vr

Птице радо слећу на ову оазу, привучене сигурношћу хране и воде које им домаћини пружају. Јутарње сунце осветљава јежеве који слободно шетају кроз зелене просторе, стварајући додатну чаролију за посматраче.

3vr

„Змајеви“ су имали прилике да чују приче о природи, биљкама и животињама, као и о начинима на којим Снежана и Драган с љубављу брину о свом имању. Деца су пунила хранилице за птице семенкама и прекрупом од кукуруза, посматрала живописни водени свет у језерцима, истраживала сваки кутак имања и проматрала птице које су слободно слетале на хранилице и појилице.

4vrt

Осим што су се забављала играјући фудбал, малишани су уживали у прављењу балона од сапунице и играли се у шљунку. Опуштали су се на простиркама у хладу зелених крошњи, док су их домаћини пажљиво служили и бринули да им ништа не зафали. Деца су била почашћена разним ђаконијама које је специјално за њих припремила госпођа Нада, још једна брижна чуварица овог прелепог места.

5vrt

Ова посета је оставила дубок утисак на децу, која су са пуно емоција доживела сваки тренутак проведен на имању. Истраживала су сваки делић овог имања, проширујући своја знања о природи и о свом родном селу Дивошу. Одушевљени гостопримством својих домаћина, „Змајеви“ су заједно са Снежаном и Драганом договорили сарадњу за јесен, са много идеја којима би наставили ову дивну причу.

6vrt

Трудом и посвећеношћу створено је место где природа и деца могу да се сусретну на најлепши могући начин, пружајући им прилику да уче, истражују и уживају у хармонији природног света.

7vrt

237046

Наша химна

јун 2024
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30