Јавне набавке

Главни мени

nasjТоком месеца јуна 2022. године, деца и запослени у вртићу Лане‟ су остварили изузетну сарадња са родитељима у склопу актуелних пројеката који се реализују по узрасним групама.

Средња узрасна група организовала је радионицу са родитељима у циљу израде превозних средстава од рециклажних материјала. Родитељи су донели сав потребан материјал за израду и наравно добру вољу и расположење за рад.

Старија узрасна група у сарадњи са родитељима организовала је посету Музеју Срема, са циљем разгледања поставке изложбе „Кућерак у Срему“. Ту су имали прилику да се упознају са стварима и предметима који су постали део народне традиције.

Млађа узрасна група је у оквиру актуелног пројекта „Бубе“, у сарадњи са родитељима, имала је разне активности. Једна мама је направила хотел за инсекте, који је заједно са децом поставила у наше двориште. Позвали смо све бубе да буду гости у нашем вртићу. Такође, тата а уједно и наш колега нам је представио свој хоби пчеларство. Деца су имала прилику да виде кошнице, пчеларски алат, саће, восак, стару кошницу-плетару, да виде и испробају пчеларско заштитно одело, а и да се засладе омиљеним и најпознатијим пчелињим производом-медом.

У скопу недеље предшколског спорта, мама једног детета из нашег вртића је испред Савеза за предшколски спорт, припремила за децу пригодне вежбе и спортске активности. Деца су радила вежбе са реквизитима уз музику и полигоне.

Кроз све ове активности родитељи су показали велико интересовање за учешће и допринос, како пројектним активностима тако и свакодневном животу у вртићу, што је од посебне важности за децу и њихову целокупну добробит.    

 

2j  3j5j

236281

Наша химна

јун 2024
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30